Geplaatst op

We kunnen weer! Op naar de KreaDoe

Wat hebben we er lang op moeten wachten. Van 27 tot en met 31 oktober vindt weer de grootste knutselbeurs van Nederland plaats in de Jaarbeurs te Utrecht. Je kunt ons er vinden op de stand van Hobby4you2 waar we weer tal van hobbyartikelen zullen verkopen. Je komt toch zeker wel even langs? Uiteraard kunnen we je dan ook alles vertellen over HET hobbyweekend van Nederland (Arts & Crafts at Sea) dat van 10 tot en met 12 juni 2022 in hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee wordt gehouden.

Geplaatst op

Florence cardstock

We hadden het al een tijdje in huis, maar onze technische man moest nog even aan de bak! Inmiddels staat ook ons cardstock op de site. We hebben een mooie schakering aan kleuren van Vaessen uit de Florence -lijn. Hieronder tref je een selectie aan. Je vindt alle kleuren terug in onze winkel.

Geplaatst op

Acrylverf van Talens

We hebben nu ook acrylverf van Talens. Mooie kleine tubes om je knutselwerkje net dat extra accentje te geven. In vele schitterende kleuren.

Blader door onze winkel voor meer artikelen en verf.

Geplaatst op

Workshops

Hebben jullie al onze mooie workshop- en cropruimte in Almere gezien? We zijn er erg trots op. Vooralsnog is er ruimte voor 8 deelnemers. Op deze site kan je je aanmelden voor de workshops en cropdagen die iedere eerste zaterdag van de maand zullen plaatsvinden (bij voldoende animo).

Kom je ook?

Geplaatst op

More to come …

Op de achtergrond zijn we druk bezig met de ontwikkeling van nieuwe knutselpakketjes. Helaas kost dat best een hoop tijd … maar dan heb je ook wat, zullen we maar zeggen. Houd daarom deze site in de gaten. Binnenkort kunnen we vast meer laten zien. Spannend!

Geplaatst op

Een fijne werkplek

Waar werk je aan een knutselpakketje? Juist: aan een fijne werkplek. Mocht je die nog niet hebben … dan hebben wij die voor je. We hebben namelijk een mooie compacte tafel voor je die, eenmaal opgeklapt, nauwelijks ruimte in beslag neemt.

Kijk hier maar eens.

Geplaatst op

Facebook

Volg ons op Facebook voor meer informatie. Onder de naam Arts & Crafts at Sea organiseer ik ook een groot jaarlijks knutselevenement in Egmond aan Zee. Kijk hier eens een keer en vertel ons wie je bent en wat je graag doet op hobbygebied.

Geplaatst op

Verzendkosten

Onze spulletjes in webwinkel worden als pakje verzonden met PostNL. Woon je in Almere dan breng ik het pakketje zelf naar je. En ophalen in Almere is natuurlijk ook altijd mogelijk.

Geplaatst op

Yes!

Yes! Onze eerste spruit prijkt inmiddels op onze website. En het is een tissue-box-huisje geworden! Een doosje tissues is altijd handig om de buurt te hebben. En nu is het extra leuk want met dit pakketje kan je er een leuk huisje overheen zetten. Zelf hebben we al de nodige voorbeelden gemaakt. Verras ons vooral met je eigen creaties. Zelf zitten we eraan te denken om er eentje helemaal te gaan verven!

Wat zijn jouw plannen? Laat het ons weten.

Bekijk het knutselpakketje hier.