Welkom

Op deze site vindt je basismaterialen om goed te kunnen werken. De knutselpakketjes die we zelf hebben ontwikkeld, kunnen samen met mij tijdens een (online) workshop worden gemaakt of zelfstandig aan de hand van de meegeleverde werkbeschrijving. Vanwege corona hebben we geen workshops voorlopig gepland staan, maar informeer vooral naar de mogelijkheden wanneer je interesse hebt.

Knutselweekend 6 maart 2022

In het weekend van 6 maart 2022 organiseer ik een knutselweekend zonder workshops in hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee. Neem je eigen spullen mee en werk in een gezellige sfeer aan je eigen projecten. Uiteraard omringd door andere creatievelingen, lekker eten en drinken, het strand en het gezellige Egmond aan Zee om de hoek.

Om aan te melden of nadere informatie te krijgen, kan je contact met ons opnemen.

Daarnaast organiseert Hobby4you2 jaarlijks Arts & Crafts at Sea in Egmond aan Zee. In 2021 zou dit workshop-evenement plaatsvinden. Hiervoor bestond de mogelijkheid om een dag(deel) te komen of een heel weekend. Helaas is dit evenement afgelast omwille van corona en verschoven naar 10 – 12 juni 2022. Locatie blijft onveranderd het geweldige hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee. Bezoek voor meer informatie onze speciale website.

Zie hieronder een greep uit ons assortiment. Meer artikelen zijn terug te vinden in mijn webshop.

Onze knutselpakketjes

Selectie van onze papierlijn

Klik hier voor onze gehele papierassortiment.

Selectie van ons cardstock

Kijk hier voor ons volledige assortiment cardstock.

Selectie van arcrylverf Talens Amsterdam

Kijk hier voor ons volledige assortiment acrylverf.

Selectie van hobbygereedschap

Klik hier voor ons volledige assortiment gereedschap.

Selectie van onze tape en lijm